Artikel 1. Identiteit van de ondernemer

Www.bygirlboss.nl, verder te noemen Bygirlboss is een webwinkel met sieraden en mode accessoires.

Regulierslaan 26, 1815KA Alkmaar (Geen bezoekadres)

Mail; info@bygirlboss.nl
WhatsApp; 06-23667057

Kvk; 74684590

Artikel 2. Toepasselijkheid 

2.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.bygirlboss.nl, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 
2.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

Artikel 3. Overeenkomsten 
Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling van een klant door Bygirlboss. Bygirlboss kan bestellingen weigeren of aanvullende informatie opvragen. Als een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

Artikel 4. Prijzen 
4.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW. Administratieve kosten zijn, tenzij anders vermeld, bij de genoemde prijzen inbegrepen. Voor bestellingen uit het buitenland gelden afwijkende voorwaarden. 
4.2 Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land. 
4.3 Anna Emma kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die overduidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikel 5. Artikelen

De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie, de kleur van de geleverde artikelen kan afwijken.

Artikel 6. Betalingen 
6.1 Na het plaatsen van een bestelling en betaling daarvan ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail. 
6.2 Betaling geschiedt altijd vooraf.

Artikel 7. Levering 
7.1 Bygirlboss streeft ernaar om bestellingen gedaan en betaald voor 23:00 uur nog de volgende dag te verzenden. Hiertoe is Bygirlboss echter niet verplicht. 
7.2 De uiterste verzendtermijn is 3 werkdagen na ontvangst van de betaling, vertragingen en/of hieruit voorvloeiende kosten kunnen niet aan Bygirlboss worden toegerekend. 
7.3 Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 3 dagen nadat de bestelling is geplaatst bericht. 
7.4 Adressering gaat op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Indien de gegevens door de klant niet juist zijn ingegeven, is Bygirlboss niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen. 
7.5 Verzending gaat via PostNL.

Artikel 8. Ruilen of retourneren
8.1 Het ruilen en/of retourneren van oorbellen is om hygiënische redenen niet mogelijk.
8.2 Voor retourneringen gelden de volgende voorwaarden:
a. Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om aan te geven dat u wilt retourneren. U dient binnen deze 14 dagen uw bestelling dan ook terug te sturen.
b. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. ongedragen, zat er bij levering een aangehecht prijskaartje aan dan mag dit niet verwijderd zijn en de goederen dienen in de originele verpakking te zitten.
c. Indien u goederen wilt retourneren, dient dit vooraf per e-mail kenbaar te maken via info@bygirlboss.nl
d. De kosten van de retourzending zijn voor de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
e. Bij het volledig retourneren zal het aankoopbedrag (exclusief de leveringskosten) binnen 5 dagen na ontbinding aan u overgemaakt worden.
f. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van hetzelde betaalmiddel als dat de klant heeft gebruikt bij de aankoop, tenzij de klant instemt met een andere methode.
g. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.

Artikel 9. Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van de geleverde artikelen gaat pas over, als de klant al hetgeen de klant op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan Bygirlboss is verschuldigd is, heeft voldaan.

Artikel 10. Aansprakelijkheid
Bygirlboss is niet aansprakelijk voor een gebrek of schade aan uw bestelling ontstaat als gevolg van oneigenlijk gebruik. Ook is Bygirlboss niet aansprakelijk voor schade of vertragingen ontstaan tijdens de verzending of het kwijtraken van de bestelling tijdens de verzending.

Artikel 11. Copyright

Op alle informatie op deze site berust auteursrecht, ofwel van Bygirlboss, ofwel van derden. Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bygirlboss informatie, foto`s etc. van deze site te kopiëren, te verspreiden of anderszins in welke vorm dan ook.

Koop nu - Betaal later

Deze voorwaarden voor Betaal later zijn van toepassing tussen jou en de winkel waar je je spullen, tickets of diensten koopt en waarbij je de betaalmethode Betaal later kiest.
Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst geleverd wordt of beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun je klarna.com bezoeken.

Je betaalt alleen als je je bestelling hebt ontvangen!
Klarna biedt consumenten aankoopbescherming, wat inhoudt dat je niet hoeft te betalen voor je bestelling tot je die ontvangen hebt en dat Klarna je helpt als je problemen hebt met je aankoop.

Meer informatie over Klarna’s aankoopbescherming vind je hier.

Kosten en (te) late betaling
Wij rekenen €2 voor het gebruik van Betaal later.

Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.


Kredietcheck en het behandelen van je gegevens door Klarna

Als je voor Betaal later kiest zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Als een kredietcheck uitgevoerd is kun je hierover geïnformeerd worden doormiddel van een brief of een e-mail. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in onze privacyverklaring. De privacyverklaring is hier en op onze website beschikbaar. Door gebruik te maken van de diensten van Klarna bevestig je dat je deze verklaring hebt gelezen. Wij verwerken je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. Wij kunnen je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de EU/EER gevestigd kunnen zijn. In de privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kunt indienen bij een autoriteit.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2021 Pinkhappiness | sitemap | rss