Uittip; Restaria ‘t Hof (Eindhoven)

“Mam, ik heb een uitnodiging voor het kinderfeestje van S. Mag ik daar naartoe? S. is haar vriendinnetje en het viel gelukkig op een (zater)dag waar we niks gepland hadden. Die avond appte ik mijn vriendinnetje of ze net die middag tijd had voor een lunch- en kletsdate. Als single mama zijn dit vaak mijn extra me-time momenten die ik dan ook graag benut met vriendinnen.

We zochten naar een leuke tent die in de buurt van het kinderfeestje ligt, zodat ik niet veel tijd kwijt zou zijn aan reistijd. En zo kwam mijn vriendin met dé tip. Die middag zette ik dochterlief af en ontmoette ik mijn vriendin bij Restaria ‘t Hof. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van deze zaak gehoord gehad. Het ligt aan de Boschdijk richting Best, aan een doorgaande drukke weg, dus niet zo heel opvallend. En ik rij zelf regelmatig over de Boschdijk.

Via de ingang van de cafetaria kom je binnen in het restaurant gedeelte. Het zag er veel leuker uit dan de buitenkant deed vermoeden. Als ik had geweten wat voor culinaire ervaring dit zou zijn, dan had ik wat foto’s gemaakt als sfeerimpressie. Vriendelijk werden we ontvangen en na een drankje was het tijd om onze keuze te maken. De menukaart zag er uitgebreid en lekker uit. Als mama viel me dan ook meteen op dat er zelfs voor kinderen genoeg keuze is.

Ik koos voor één van mijn favorieten; carpaccio. De club sandwich van hun zaak trekte mijn aandacht. Nu heb ik vele malen in mijn leven carpaccio als lunch gehad, maar nog nooit smaakte deze zó lekker als deze..

Het zag er niet alleen heerlijk uit, het smaakte echt fan-tas-tisch. Wat een culinair genot, dit gerecht. En de presentatie van het bord zag er ook niet onverdienstelijk uit. Wat hebben we gezellig bijgekletst en heerlijk gegeten. Wat mij betreft doet de buitenkant van de zaak, de ligging en de website wellicht niet genoeg eer aan dit fantastische zaakje in Woensel. Met recht een vermelding op mijn blog.

Ben je ooit in de buurt, dan kom zeker (met kids) een hapje eten. Het is niet groot en misschien op het oog niet het standaard horeca waar kinderen zich voor of na het eten kunnen uitleven, maar de smaak van het eten maakt dat meer dan goed. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. En laten we eerlijk zijn. Uiteindelijk gaat het toch om de smaak van je eten. Ik weet zeker dat je hier zult slagen voor een heerlijke lunch- of diner. Een echt pareltje in Woensel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *